KONTAKT
Gå tilbage

Slotsmenu marts fra Spisekammeret

Heldagsmøde med fuld slotsforkælelse

Kom og mærk fornemmelsen af at være slotsejere for en dag 🏰👑

Vores kok Michael har kreeret en marts menu som smager af påske og af kærlighed til mad. Og vores mødeværtinde ser frem til at give jer fuld slotsforkælelse. 

Slottets køkken – Spisekammeret – er baseret på årstidens skønne råvarer. Kokken følger årstiderne og traditionerne og tilsætter altid et twist. Som Michael siger “Jeg tænker grønt. Og let mad med stor smag. Om det er kongen eller skomageren, der kommer på besøg på Næsseslottet, skal de have samme gode oplevelse. Jeg serverer altid noget, jeg selv kunne have lyst til at spise. Det, som holder mig i gang er, at der skal være stor variation på daglig basis. Jeg skal være nytænkende og tænke kreativt. Hver dag.

Spisekammerets Marts Menu

Selleripuré – tynde skiver af saltbagt selleri – tørret æggeblomme – sauce af brunet smør – soya & sherryeddike – sellerichips – urter

Lammefilet – jordskokkepuré med fermenteret hvidløg – glaseret rødbede

Mango parfait – mangopure – syltet mango – passionsfrugt – ristede mandler