KONTAKT
Gå tilbage

Kokkens hjørne – rejesalat

Kokkens hjørne – den bedste opskrift på rejesalat                                  

 

Er der noget bedre end et stykke dansk smørrebrød? Næsseslottets kok laver en fantastisk rejesalat; lige til at lægge ovenpå et stykke nybagt franskbrød eller rugbrød. Du kan efterligne kokkens kvalitet derhjemme med denne ultranemme opskrift. Det er nemlig kvaliteten af råvarerne som afgør resultatet. Og det er den oplevelse du kan forvente på Næsseslottet; kvalitet og kærlighed til gode råvarer.

Værsgo ”en bid af Næsseslottet”

 

Næsseslottets rejesalat – højtbelagt smørrebrød med rejesalat til 4 personer

1 pose frosne xl skalrejer ca 900-1000 gram som giver 300 gram rejer

Tø rejerne og pil dem (dup dem helt tørre)

Dressing:

100 gram mayo som du laver selv (https://meyers.dk/opskrifter/hjemmerort-mayo/p/71595/ ) eller har købt i Irma (den økologiske i pose)

1 syrligt æble i fine tern

Saften fra ½ citron

Lidt bronzefennikel eller dild – hakket og efter smag og behag

Smag til med sort peber og salt

Vend rejerne i dressingen. Du har nu den lækreste rejesalat som toppes på dit favoritbrød og pyntes af med dild.

 

Krydderurtetip! Alle de skønne krydderurter som du finder i egen have, krukker og skoven kan hakkes og fryses ned og bruges vinteren over.